Lasse elektrisk hev og senk seng (Hjelpemiddelsentralen)

Barneseng med fire hjul og høye vegger. Veggene har åpninger mellom sprinkler og man kan se at langveggen som vender mot kamera har en dørmekanisme. Fjernkontroll til hev og senkfunksjon henger fra samme langvegg.
Lasse elektrisk hev og senk seng, her er sengen åpen i begge langsider, dørene slås utover.
Lasse hev og senk seng, her er sengen hevet slik at barnets liggeflate er i sittehøyde. Den ene døren er åpen, liggeflaten er oppreist.

Fås gjennom Hjelpemiddelsentralen. Link til produktet i hjelpemiddeldatabasen: Hjelpemiddeldatabasen - Lasse seng

Generell informasjon: Sengen har 4 hjul som kan låses individuelt. Kan åpnes fra begge langsidene, dørene åpner seg utover. Elektrisk hev og senk av selve sengen og elektrisk regulering av liggeflaten. Denne sengen passer for foreldre som har vanskelig for å legge barnet ned i en ordinær sprinkelseng. Regulering av liggeflaten kan også lesing på seng lettere eller reise opp barnet for å lettere kunne løfte det opp.

Brukererfaring: "Denne sengen er suveren! Jeg hadde ikke kunnet lagt og tatt opp mine barn med vanlig sprinkelseng. Her er det bare å heve den til passende høyde, åpne "døra" og ta ut/inn barnet. Etterhvert senket jeg den så de fikk gå ut og inn selv når jeg åpnet. Genial!"
- Åsa