Funkis-foreldres hjelpemiddelregister er offisielt!

Nå har julefreden senket seg i de tusen hjem, men jeg sitter enda våken og redigerer julegaven til dere!

Etter å ha fått inn en masse gode tips fra våre flotte medlemmer har vi nå fått vårt lenge planlagte hjelpemiddelregister oppe og gå! Siden har blitt satt opp og kan leses nå, men jeg gjør oppmerksom på at det vil legges til mer fortløpende de nærmeste dagene – det er MYE som skal settes inn!

Det er svært viktig for foreningen at hjelpemidler blir gjort synlige og at nyttige produkter blir satt i kontekst til foreldre med funksjonsnedsettelser, fordi akkurat dette med hjelpemidler for FORELDRE er noe som har gått under radaren alt for lenge.

Funkis-foreldre med barn har i varierende grad behov for produkter som kan gjøre det lettere å utføre foreldrerollen. Mange foreldre som nå har voksne barn beskriver småbarnstiden som en tid hvor de har måttet være ekstremt kreative fordi det ikke har fantes hjelpemidler for foreldre, eller de har ikke visst om dem og dermed måttet skape egne løsninger. Noen av disse foreldrene har vært med på å forme dagens hjelpemidler!

Vi håper at vi med et eget register kan gjøre det enklere for funkis-foreldre å navigere i utstyrsjungelen og i forberedelsen til det å bli foreldre.

Følg denne linken for å se hvordan det ser ut så langt: http://funkisforeldre.no/hjelpemidler-for-foreldre-med-funksjonsnedsettelser/

Vi ønsker alle våre medlemmer en fortsatt god jul!

Hilsen Lena, leder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *